Dan Egtved tilbyder fangefolde til kødkvæg og fodertrug til gode priser

Hos Dan Egtved kan du finde forskellige super gode og smarte hjælpemidler til kvægbrug. Læs mere om fangegolde til kødkvæg og om fodertrug her.

 

Fangefold til kødkvæg

Skal du bruge en fangefold til dit kødkvæg, så kan Dan Egtved hjælpe dig, for her kan du finde forskellige moduler, som kan sammensættes til en stærk og holdbar udendørs fold. Når dyrene skal ud er det smart at have en fold, som man kan sætte ud og tage ned igen, hvis det er dyr som bruger vinteren indenfor og sommeren udenfor. En god fangefold til kødkvæg kan du selv sætte op let på grund af de stærke men lette moduler, som sagtens kan løftes og let sættes sammen. De kan sættes sammen til den ønskede størrelse alt efter hvor mange dyr der skal være i folden. Jo større des bedre for dyrene, og den slags er der jo også regler for, som dikterer hvor lidt plads, man mindst må give sine dyr, men det er selvfølgelig at foretrække for dyrene at have så meget som muligt plads i folden. Køb moduler til din fangefold til kødkvæg på siden til en god pris og i en robust kvalitet.

Fodertrug til gode priser

Dan Egtved sælger mange forskellige værktøjer og redskaber, og du kan bl.a. finde gode fodertrug til gode priser i butikken. De forskellige designs optimere dit kvægbrug – bl.a. kan du finde en smart opfindelse, som giver plads til et antal dyr ad gangen omkring truget, hvilket vil sige at ingen dyr bliver snydt. Hvis man smider en spand med foder foran en flok grise, vil det være de stærkeste som spiser mest, fordi de mindste ikke kan få plads omkring foderet, men det er der råd for. Der er også fodertrug med spildkant, som opsamler al den foder, som dyrene kaster overbords, og gør det let at udnytte al det foder, man køber og betaler for. Man skal stoppe madspild, både af etiske men også af økonomiske overvejelser, når man er landmand, for du vil kunne mærke forskel på økonomien i længden. Find de forskellige smarte fodertrug i butikken, og vælg imellem mange forskellige kvalitetsprodukter.

Dan Egtved