SevenSpoons tilbyder Damaskus knive og andre japanske knive

Vælg en kniv fra SevenSpoons, hvis du vil støtte op om lokale smedjer og et håndværk baseret på tradition. SevenSpoons forhandler et stort udvalg af alt fra Damaskus knive til Japanske knive i kvalitet fra øverste skuffe. Disse indkøbes fra lokale smedjer, der sætter håndværket før alt andet, hvorfra de videreformidles til alt mellem hjemmekokken og den professionelle Michelin-kok.

 

Damaskus knive lavet på traditioner

Arbejder du som kok eller er du passioneret omkring madlavning er Damaskus knive det helt rigtige sted at starte, når du besøger www.sevenspoons.dk. Damaskus knive går nemlig aldrig på kompromis med kvalitet, og er derfor en investering, der betaler sig i det lange løb. Disse smukke Damaskus knive er et bevis på, hvordan godt håndværk og en passion for kvalitet kan gå op i en højere enhed. Damaskus knive produceres i et tæt samarbejde med en lokalsmed fra de berømte Himalayabjerge. To forskellige typer af jern udarbejdes nemlig i dette område, og fungerer som den bærende del under udviklingen af de mange Damaskus knive, du finder hos SevenSpoons. Den lokale smedje som SevenSpoons samarbejder med angående produktionen af Damaskus knive, har igennem generationer specialiseret sig i kokkeknive, og er derfor den helt rigtige samarbejdspartner, idet deres specifikke traditioner og smedemetoder resulterer i fantastiske resultater, kvaliteter og slutprodukter.

Japanske knive i høj kvalitet fra Gyuto

Japanske knive har længe været kendt for at være nogle af de bedste af slagsen, når man taler knive til køkkenet. SevenSpoons forhandler derfor naturligvis et stort udvalg af Japanske knive det ultimative køkkenredskab. Japanske knive er ofte et ægte stykke kunstværk, idet deres overlegne design og lækre detaljer, vidner om hvilken ældgammel tradition, der ligger til grundlag for dette essentielle køkkenredskab. Find typerne Gyuto, Santoku, Nakiri og Yanagiba blandt udvalget af Japanske knive, og opdag hvordan deres stål adskiller sig fra de europæiske modstykker ved at være både hårdere og dobbeltslebet. På www.sevenspoons.dk finder du detaljeret information om, hvordan hver enkelt type af kniv fremstilles, da de forskellige Japanske knive egner sig til forskellige opgaver i køkkenet. Gyotoen er for eksempel den traditionelle kokkekniv, hvorimod Yanagibaen er en fileteringskniv, og også den kniv man ville bruge til sushi. Santokuen er en universalkniv, du nemt kan bruge til grøntsager, fisk og kød, og slutteligt er Nakirien specielt udviklet til grøntsager på grund af dens tynde blad. Japanske knive er derfor populære på grund af deres høje præcisionsniveau, og ikke mindst fordi de fremstilles efter den traditionelle San-Mai-metode.

Hos SevenSpoons får du altid dag-til-dag-levering og en tilfredshedsgaranti, der betyder, at du kan returnere dit indkøb indenfor 365 dage. Find hele udvalget på www.sevenspoons.dk.

SevenSpoons